VERWARMING

Een huis is pas thuis als het een aangename plek is. Uw huis moet aangenaam verwarmd kunnen worden en ook uw douche moet heerlijk warm kunnen zijn, zolang als u dat prettig vindt.

Omdat elk huis anders is, is voor elk huis een ander warmtesysteem optimaal. Het is een keuze die uw woonklimaat voor jarenlang bepaalt. Dagelijks intensief gebruik vraagt om een keuze voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

In onze winkel treft u diverse opstellingen cv-ketels aan en wordt u professioneel geïnformeerd over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Loodgieters en Speciaalzaak Sanders is gespecialiseerd in de volgende cv-ketel merken:

Zoekt u nieuwe radiatoren voor uw woning? Al deze systemen en radiatoren voldoen aan de eisen van deze tijd. Dat betekent onder andere dat alle producten ruimschoots voldoen aan de hoogste milieunormen.

In onze winkel treft u radiatoren van de onderstaande merken aan en u wordt professioneel geïnformeerd over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Loodgieters en Speciaalzaak Sanders is gespecialiseerd in onderstaande radiator merken.

Zoekt u een haard of een kachel? Gestookt op gas of op hout?
Dru verwarming heeft voor al uw haarden en kachels oplossingen.
Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u snel warm water uit uw keukenkraan? Wilt u direct kokend water uit uw kraan? Loodgieters en Speciaalzaak Sanders heeft Itho-Daalderop boilers in het assortiment.