Dak, Zink & Koper

Het oorspronkelijke werk van een loodgieter: dak-, zink- en koperwerk. Zeer specialistische werkzaamheden, die uw huis aan de buitenkant in ere kunnen herstellen, mits het door vakkundige mensen wordt uitgevoerd.

Voor uw reparatie of vernieuwing van uw zinken goot of uw dakbedekking, bent u bij Loodgieters en Speciaalzaak Sanders aan het juiste adres. Ze hebben ervaring op kunnen doen. Met al meer dan 100 jaar ervaring staan wij garant voor het waterdicht houden van uw woning, garage, schuur of bedrijf.

Monumentale panden en kerken worden weer met vakmanschap en liefde voor oud ambachtelijk zink, koper en loodwerk door onze specialisten in ere hersteld of vernieuwd. Ook bitumineuze dakbedekkingen zijn geen enkel probleem, op deze materialen wordt tegenwoordig een garantie van 10 jaar gegeven door de fabrikant, mits goed verwerkt.

Wij geven graag een deskundig advies voor het vervangen van uw dakbedekking. Ook voor deze hoogwaardige producten, zoals zinken, aluminium en koperen goten en afvoeren, hebben wij de juiste oplossingen en aanbiedingen.

Loop binnen in de winkel of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Sanders Loodgieters dak en zink