Remeha cv-ketels

Remeha cv-ketels

Waar staat de naam Remeha eigenlijk voor? Die vraag hoort Remeha regelmatig. In de jaren ’20 van de vorige eeuw begon Gerard van Reekum zijn eigen bedrijf: Van Reekum’s Metaal Handel. Gestart als fietsenwinkel en later verkocht hij stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie. Ongeveer dertien jaar later startte hij met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antractietkolen.

De missie van Remeha: comfortbehoeften vervullen met innovatieve, duurzame en slimme klimaat- en warmwateroplossingen met de beste services!

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. In 80 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst.

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. De productie voor de nationale en internationale markt vindt plaats in Nederland. Bovendien heeft Remeha productiefaciliteiten in Frankrijk en Engeland.

Het veilig en storingsvrij functioneren van (wand)ketels is voor Remeha een zaak van het hoogste belang. Dit besef is in alle disciplines en in vele regelingen, normen en diensten terug te vinden.

Alle Remeha ketels voldoen aan het CE-keurmerk, nr. 90/396/EEG; de Europese norm voor veiligheid van gastoestellen. Het continu verbeteren van interne processen ziet Remeha als de basis van hun succes. Als eerste werd Remeha al in 1988 ISO 9001 gecertificeerd: het bewijs dat Remeha er alles aan doet om kwaliteit te waarborgen. Remeha is SCIOS- en VCA-gecertificeerd.

Klik hier voor meer informatie over Remeha.