Onze winkel

Winkel Loodgieters en Speciaalzaak Sanders

De winkel van Loodgieters en Speciaalzaak Sanders is klein, maar compleet. In de winkel is een ruim overzicht aan sanitair, kranen en diverse hulpmaterialen. Alles wat een klant nodig kan hebben voor het aanleggen en installeren van cv’s, geisers, gas- en waterleidingen, rookgassystemen, sanitair, afvoer en dakbedekking.

Van hulpstukken tot het kleinste onderdeeltje. Ook materialen voor het werken met zink en koper zijn in de winkel verkrijgbaar.

Sanders is een familiebedrijf, dat al bestaat sinds 1891. Alle kennis die in het bedrijf is opgedaan, is nog altijd aanwezig. Voor elk vraagstuk is bij Loodgieters en Speciaalzaak Sanders een antwoord of oplossing voorhanden. Een klant van Sanders kan altijd rekenen op deskundig advies.

Afhaalprijzen en bruikleen bij Loodgieters en Speciaalzaak Sanders

De service van Loodgieters en Speciaalzaak Sanders reikt veel verder dan de deur. Voor degenen die bereid zijn om de materialen zelf af te halen, rekent Sanders speciale afhaalprijzen. En omdat niet iedereen beschikt over kostbare specialistische gereedschappen, kunnen klanten het benodigde gereedschap in bruikleen meekrijgen.

Sanders Loodgieters winkel
Sanders Loodgieters winkel

Loodgieters en Speciaalzaak Sanders heeft bijzonder veel op voorraad in de winkel. Mocht blijken dat uw gewenste product niet voorradig is, dan lukt het meestal deze binnen 24 uur voor u te realiseren!

In onze winkel kunt u als doe-het-zelver van alles vinden. Onder andere:

  • Pvc materialen
  • Fittingen (knel en pers)
  • Leidingen (koper, cv en pers)
  • Sanitair
  • Cv-materialen (cv-ketels, boilers en geisers)
  • Installatiematerialen
  • Onderdelen (kraanonderdelen, sanitaire onderdelen en cv-onderdelen)

Uiteraard heeft Loodgieters en Speciaalzaak Sanders aantrekkelijke winkel aanbiedingen. Klik op onderstaande superdeal-button voor een greep van onze aanbiedingen.

Wilt u meer aanbiedingen zien? Kom gerust naar onze winkel. Daar vindt u naast een goed advies nog meer aanbiedingen.

Sanders Loodgieters winkel
Sanders Loodgieters winkel