Keurmerken

Loodgieters en Speciaalzaak Sanders is lid van Techniek Nederland en beschikt over de volgende keurmerken: Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL), Sterkin, Kenteq erkend leerbedrijf en Stadsverwarming Purmerend Keurmerk Installateur.

Techniek Nederland

Techniek Nederland

Techniek Nederland is een ondernemersorganisatie die continu in gesprek is met de overheid, politiek, media, vakbonden, fabrikanten- en consumentenorganisaties en het onderwijs. Bedrijven die aangesloten zijn bij Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Zo werkt Loodgieters en Speciaalzaak Sanders altijd volgens de meest recente, technische eisen en wettelijke richtlijnen. Ook kunt u rekenen op een deskundig advies en een goede uitvoering.

De ondernemersorganisatie biedt ook voordelen voor de klant. De ondernemersorganisatie biedt u namelijk twee jaar installatiegarantie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de geschillencommissie wanneer er sprake is van een geschil, waarbij uitspraken van de geschillencommissie bindend zijn.

Klik hier voor meer informatie over Techniek Nederland

 

KvINL Keurmerk

KvINL

KvINL is ontstaan uit een fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). De organisatie is opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Loodgieters en Speciaalzaak Sanders beschikt over erkenning: hét label om een gediplomeerd vakman te onderscheiden.

Met deze erkenning toont het installatiebedrijf aan over de juiste kennis en kunde te beschikken om de werkzaamheden goed uit te voeren.

Klik hier voor meer informatie over KvINL.

CO-Keur

CO- Keur  Vrij certificaat

Eigenaren van een CV ketel, geiser, gashaard of gaskachel zijn vanaf 1 april 2023 verplicht om een CO-Vrij gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud, en reparatie.

Een gecertificeerde bedrijf is te herkennen aan  CO Keur Vrij logo en de installateur kan aantonen dat hij gecertificeerd ( of bedrijf) is voor de uitvoerende werkzaamheden

 

Zelf klussen of werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandings installatie en of niet gecertificeerde bedrijf inhuren is dan niet meer toegestaan en daarom is deze nieuwe regelgeving gemaakt het wettelijke CO-Stelsel op aanbeveling OVV onderzoekraad voor veiligheid

Sterkin keurmerk

Sterkin

Een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert. Erkende Sterkin installateurs voldoen aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op meetapparatuur, kennis en gereedschappen.

Zo zijn er opleidingseisen vastgesteld, maar ook normen voor het gereedschap. Er wordt regelmatig getoetst of de installaties van de erkende Sterkin installateur nog voldoen aan de eisen.

Klik hier voor meer informatie over Sterkin.

Kenteq Keurmerk

Kenteq

Kenteq stelt bedrijven en het onderwijs in staat om het vereiste technisch vakmanschap te onderhouden of aan te brengen bij medewerkers en leerlingen. Kenteq vormt de verbinding tussen onderwijs en bedrijven. Kenteq is voor al haar activiteiten gecertificeerd volgens de NEN-ISO 9001:2008-norm. Daarnaast bezit de organisatie over de certificatie voor Basiscursus KNX.

Klik hier voor meer informatie over Kenteq.

SVP Keurmerk Installateur

SVP Keurmerk Installateur

Met het inschakelen van een ‘Keurmerk Installateur’ is de klant van SVP verzekerd van een veilige en betrouwbaar werkende warmte-installatie met een afgemeten energieverbruik. Deze installateurs geven bovendien advies over de energiezuinigheid van de installatie, waardoor u als klant kunt besparen op de kosten.

Klik hier voor meer informatie over Stadsverwarming Purmerend.